alhasi fájdalom

Tisztelt Doktor Úr az egész még augusztusban kezdődött és már teljesen tanácstalan vagyok. Egész nyáron antibiotikumot szedtem hörghurutra.Később párommal ahogy először együtt voltunk másnap alhasi fájdalmak jelentkeztek és folyamatosan pisilnem kellett. Kaptam antibiotikumot Levoxát ezt kétszer is. A nőgyógyász hüvelygyulladást állapított meg fertőzéssel kaptam kilon d 100- at és tejsavas készítményt még. Alhasi fájdalmak nem múltak gyulladás csökkentő szedése közben a méhem is begyulladt erre megint kaptam antibiotikumot levoxát megint csak most a nőgyógyásztól hiába mondtam hogy korábban már kaptam, de közbe megváltozott a hüvelyváladék szaga, zavaros színe lett. Erre ismét kaptam hüvely kúpot Flumizint és antibiotikumot. Nőgyógyászt váltottam mivel még mindig alhasi fájdalmaim voltak. Illetve a hüvely váladék állaga még mindig ragacsosabb és voltak benne zavaros foltok. A gyulladás elmúlt méhemről a hüvelyi ultrahangon nem talált semmit az orvos. A baktérium tenyésztés és középsugaras vizeletvizsgálat nem mutatott ki semmit. Egyedül a nagy labor vér és vizeletvizsgálata mutatott eltérést megint kaptam antibiotikumot, travid tablettá, ami szintén nem segített ugyan úgy fáj az alhasam és menstruációm is jóval kevesebb és inkább barna színű és hüvely fal is ugyan úgy érzékenyebb még mindig mint a gyulladás kezdetén. A nőgyógyászom pedig teljesen tanácstalan, hogy mi okoztatja.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt tünetek gyulladásra utalnak. A pontos okot és a gyulladást mi okozhatja ezt csak vizsgálattal lehet meghatározni.Hol érzékeny, a folyás milyen jellegű ez a döntő.

A laborvizsgálat mely érték esetén mutat eltérést?

Ezek birtokában, vizsgálattal és ultrahang vizsgálattal kiegészítve megfelelő kezelés javasolható panaszaira. Antibiotikum kezelés jön szóba.Gyulladás kizárása után egyéb szervi okok is okozhatnak hasi panaszokat.

Ismételt szakorvosi vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2016. január 13., 17:43; Megválaszolva: 2016. január 15., 21:31
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse