Mióma diagnózis

Üdvözlöm Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. 2szer szültem. Január közepén kisebb miómát diagnosztizáltak. Műtét még nem került szóba, de 3 hét múlva a cytológiai lelet megléte után az egészségügyi kaparás igen. Aspirin protect vérhígítót szeded.Kérdésem az lenne, hogy a vérhígító szedését fel kell függesztenem? Vagy ez nem olyan erős vérhígító és emellett nyugodtan el lehet végezni a beavatkozást? Válaszát előre is nagyon köszönöm. Tisztelettel: Dné

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Kisebb és nagyobb műtétek, szájsebészeti beavatkozások, foghúzás előtt feltétlenül tájékoztassa orvosát arról, hogy tablettát szed, mert annak véralvadásgátló hatása napokig fennáll.

A műtét előtt 3 nappal tanácsos elhagyni a készítményt.

Beszélje meg a kezelő orvossal.

Kérdés: 2016. január 13., 07:14; Megválaszolva: 2016. január 14., 21:15
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse