Pharmatexet használatával szeretkeztem, és patantex használatával

Tisztelt doktor úr én egy 37 éves nő vagyok, mivel 2-es diabéteszem van ezért életemben idáig gumival szeretkeztem férjemmel, de a nőgyógyászom javaslatára szombaton pharmatexel szeretkeztünk, igaz nekem 2009-ben volt egy méhen kívüli terhességem, és érdeklődni szeretnék, mennyi az esélye hogy terhes lettem, mivel december 24.-én volt utolsó menszeszem! Most pedig naptár szerint január 20.-án kell megjönnie!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Ez a készítmény helyileg alkalmazható fogamzásgátló, amely fertőtlenítő hatással is rendelkezik. Fogamzásgátló tulajdonsága azon alapul, hogy tönkreteszi a hímivarsejtek ostorrészét, valamint a fej szétesését okozza, ezáltal a hímivarsejtek fogamzásképtelenné válnak.

Jól hat egyes baktériumok, valamint gombák okozta hüvelyi fertőzésekben is.

A készítmény minden nő számára alkalmazható fogamzóképes korban.

Ha előírásszerűen alkalmazta akkor védettséget jelent, ezen fogamzásgátló módszernek a hatékonysága elmarad egyéb módszerektől.

Kérdés: 2016. január 12., 14:56; Megválaszolva: 2016. január 12., 23:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse