Babát szeretnénk

Tiszteletem! Babát szeretnénk a párommal, novemberben próbálkoztunk először. Decemberben nem jött meg, 16 napos késés után a nőgyógyászom Orgametril 5mg nevű tablettát írt fel. (voltam vérvételen, a terhességet kizárta, és az ultrahangon sem látott semmit, csak megvastagodott méhnyálkahártyát) 7 napig kel szednem (napi 2x) , és utána kellene megjönnie. (eddig sohasem késett ennyit a menzeszem, max 3-4 napot) A kérdésem az lenne, hogy a menstruációm után ugyan úgy középidő tájékán lesz peteérésem, mint ahogyan eddig is? Lehetséges a teherbeesés e gyógyszer szedése utáni első hónapban? Nem ismerem a gyógyszer hatását, csak azt tudom, hogy valamilyen hormon tartalmú készítmény, de arról nincs információm, hogy a peteérésre milyen hatással lehet, eltolja/esetleg kimarad miatta. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A peteérés a középidőben a 12-19. nap között várható.Terhesség lehetséges a gyógyszer szedése után is, ez egy sárgatest hormont tartalmazó készítmény, mely a ciklust rendezi.

A sárgatest hormon szedés után menstruáció fog jelentkezni, annak első napjától kell számolni a peteérés idejét..

Kérdés: 2016. január 11., 18:05; Megválaszolva: 2016. január 11., 21:54
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse