Terhesség?

Azzal a kérdéssel fordulok ide, hogy mennyi esélye van annak hogy esetleg terhes legyek, ha a párommal az este 2 aktus történt, ami biztonsagosan az elejétöl a végéig óvszerrel zajott, aztán késöbb háromnegyed óra elteltével ujra megkivántuk egymást, ám az elején kb 2percig nem volt rajta óvszer. Az elözö aktus után, miután levette a gumit, csak egy zsebkendövel megtörölte a himvesszöjét és nem volt pisilni sem... ismétlem, ez után fél- háromnegyed óra elteltével volt bent körülbelöl 2percig védekeszés nélkül a hüvelyemben, ezután vette fel az óvszert.mennyi esély van rá hogy akár elöváladék bekerult ezidö alatt és megtermékenyitett? A menstruáció elsö napjátol számitott 10.napon történt, ami termékeny idöszak. Tanácstalan vagyok, A választ köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

%-ot nem lehet mondani, de ha teljes nyugodtságot szeretne, érdemes esemény utáni tablettát használni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 08., 01:27; Megválaszolva: 2016. január 12., 11:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fogamzásgátló védelem
Tisztelt Doktor úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy 1 éves rendes tablettaszedés óta, nagyon lecsökkent a megvonásos vérzésem és egyre...
Szteroidos krém használat...
Tisztelt Doktor Úr! Arról érdeklődnék öntől, hogy gyengítheti-e a az ekcémámra használt szteroidos krém (Ftorocort) használata a...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Most kezdtem el szedni a Novynettet (eddig még nem szedtem fogamzásgátlót) a menstruációm 4. napján. Kérdésem lenne, hogy...
Lindynette 20
Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: 7 éve Lindynette 20 fogamzásgátló tablettát szedek. A tablettát mindig lefekvés előtt...
Szedjek-e fogamzásgátlót?
Tisztelt Doktor Úr! Ön mit gondol a fogamzásgátló tablettákról? Érdemes őket szedni a nem kívánt terhesség ellen, vagy inkább más módszert...