Terhesség vagy betegség

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy augusztusban abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését. Azóta rendszeresen késik a menstruációm kb. 10 napot. Viszont most november közepe óta nem volt vérzésem. Többször csináltam terhességi tesztet, (utoljára ma reggel) amelyek mind negatívak voltak. Orvoshoz a munkám miatt még nem tudtam elmenni. Lehetséges, hogy a teszt nem a megfelelő értéket mutatja vagy esetleg lehet ez valamilyen betegség előjele? Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A fogamzásgátló elhagyása miatti hormonzavarról van szó a terhesség kizárása után.

Szakorvosi vizsgálat szükséges, ennek gyógyszeres kezelése jön szóba.

Keressen fel szakrendelést.

Kérdés: 2016. január 07., 07:47; Megválaszolva: 2016. január 09., 22:26
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse