Megfelelőek-e az értékek?

Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék a következő témában segítséget kérni Öntől: több éves próbálkozás után sikerült teherbe esnem. A várandósságot az utolsó menstruációt alapul véve 21 hetesnek számítják. (Viszont mivel a hagyományos módon nem estem teherbe, inszeminációs eljárással segítettek.) Amennyiben így számolom, akkor a 19. hétben vagyok. Kérdésem az lenne, hogy adhatnak-e okot az aggódásra az ultrahang eredményei, főleg a BPD és a combcsont méret. (A mérésen az utolsó menstruációt vették alapul (21 hetes) . AC: 119mm, FL: 22mm HC: 155mm OFD: 55mm Súlybecslés: 238g, BPD: 43mm HL: 21mm, NB: 4, 1mm PT: 1, 7mm Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Krisztina

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt ultrahang biometriai értékek megfelelnek a terhességi kornak.

Egyébként 7-10 nap a normális határon van.

Aggodalomra jelenleg nincs ok.

Kérdés: 2015. december 30., 17:00; Megválaszolva: 2016. január 02., 13:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse