Lactacyd használat

Tisztelt Doktorúr! Lactacyd shooting intim mosakodót vettem, de azt olvastam, hogy a ph értéke 5, 2. (interneten, a dobozon nincs rajta) Nem tudom, hogy használjam-e, mert visszatérő gombával, fertőzéssel küzdök. Válaszát köszönöm Szandra

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Használhatja.azonban először gombaellenes kezelést tanácsos alkalmazni.

Ilyen készítményt vény nélkül is lehet kapni.Ha kellő gyógyulást nem tapasztal keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.

Kérdés: 2015. december 30., 14:11; Megválaszolva: 2016. január 02., 11:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse