Lehetseges e a terhesseg

Tisztelt Dr. Úr! Olyan kerdessel fordulnek Onhoz, hogy baratnomnek hormoni problemai vannak plusz pajzsmirigy problemai. Huvelygyurut hasznalt viszont 1 honapja abba kellett hagynia. Azotta voltunk egyutt de gumi hasznalata nelkul voltunk. A menatruacioja 4 napot kesik lehetseges, hogy a huvelygyuru abbahagyasa miatt van? Koszonettel O.norbi

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Terhességi teszt végzése, szakorvosi vizsgálat javasolt.

A terhesség megállapítása, kizárása után hormonális ok lehet a vérzés kimaradásának oka.

A fogamzásgátló elhagyása is okozhatja a vérzés kimaradását.

Kérdés: 2015. december 29., 14:02 ;Megválaszolva: 2015. december 29., 18:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse