Fogamzasgatlo abbahagyasa

Tisztelt Dr. Úr! E hónapban voltam nőgyógyásznál aki azt javasolta, hogy mivel 2014.08. Hotol szedem a gyogyszert tartsak egy honap szunetet es aztan ir fel masikat. Ez ido alatt mennyire lesz hatassal a menstruariora a kihagyas? Illetve ha ezutan elkezdem szedni a menzeszem napjan felteve hogy lesz nem marad ki a szunet miatt akkor egy honap utan visszaall a vedettseg? Eddig deciora 0.02mg-t szedtem Valaszat koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A gyógyszer szüneteltetés nem javasolt.

Ennek a következménye a rendszeres menstruáció felborulása lehet.

Az alkalmazott készítmény korszerű, alacsony hormontartalmú.

Ezeknél már nem kell időleges szünetet tartani.

Kérdés: 2015. december 26., 01:55; Megválaszolva: 2015. december 27., 14:08
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse