fogamzásgátlás 81

Jó napot! Sajnos tanácsra lenne szükségem. A Lindynette fogamzásgátlót szedem.Tegnap este 10-kor a szokásos módon bevettem.Sajnos egy óra múlva hascsikarást követően egy alkalommal laza, viszonylag híg székletem volt. Mi a teendő ebben az esetben? Jelenleg még 6 szem gyógyszerem van a mostani levélből. Pótoljam a gyógyszert és szedjem be szünet nélkül a következő levéllel is? Van-e szükség kiegészítő védekezésre, ha igen meddig? Ha többször is ismétlődne a laza széklet abban az esetben hogyan kell eljárnom? Válaszát előre köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Ha már nincs hasmenése.Reggel vegye be a következő gyógyszert.Ezután szedje előírásszerűen.Ekkor kiegészítő védekezésre nincs szükség.

Ha több alkalommal jelentkezne a hasmenése, akkor kiegészítő védekezés alkalmazása szükséges.

Kérdés: 2015. december 24., 08:52; Megválaszolva: 2015. december 25., 18:36
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse