Szívkatéterezés

Tisztelt Doktornő! 2016. január 18-án lesz ablációm. Viszont, hogy ne legyen egyszerű a történet, begyulladt két bölcsességfog, amiből már egyet eltávolítottak. A másikról már ment le a gyulladás, de azt is el kellene távolítani. Most, hogy ünnepeket előtt állunk, nem akar sehogy sem összejönni, leghamarabb csak január elején történne meg. A kérdésem az lenne, hogy ha esetleg a bölcsességfogat (jobb alsó, ha ez számít valamit) nem tudják eltávolítani kihúzással, hanem műteni kell, ez befolyásolja-e a katéterezést (vagy a foghúzás is befolyásolja)? Vagy esetleg lehetne-e gyulladáscsökkentőt írni rá, hogy a katéterezés semmiképpen ne maradna el? Nagyon nyugtalan vagyok emiatt! Válaszát előre is nagyon köszönöm! Kellemes ünnepeket kívánok!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Molnár Dóra válasza foghúzás+ abláció témában

Kedves Kérdező! Ne aggódjon, ha január elején megtörténik a fog eltávolítása (akár húzás, akár műtét) , az nem fogja veszélyeztetni az abláció sikerét január 18-án. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. december 21., 10:08; Megválaszolva: 2015. december 21., 19:33
Kérdések és válaszok: Egyéb
Ortopédiai probléma vagy...
Égési sérülés utáni duzzanat...
Vér eredmény
Vér labor vizsgálatomnál Eosinopil gran. 6,96 % Haemoglobin 118 % Haematokrit 34 % MCV 78 MCH 345 Vas 3,4 Ezek az eredmények jelentenek...
Mi okozhatja?
Tisztelt doktorúr/doktornő! Körülbelül 1.5 hónapja, foghúzást követően (3 fog felülről, egymás mellett, nem tudom, van-e köze egymáshoz a...
Labor eredmények
Üdv Nemrég voltam laborvizsgálaton, melyen a mellékelt eredményt kaptam. A vérképem már évek óta ilyen, háziorvosom nem mond rá semmi, csak...