Cerazette

Tisztelt Doktor Úr! Októberben kezdtem el szedni a cerazette gyógyszert novemberben elutaztam és a gyógyszer itthon maradt tehát kimaradt egy hónap most december 20-kán megjött a rendes vérzésem a kérdésem az lenne hogy folytathatom e a gyógyszer szedését egy hónap szünet után és hogy nagy baj e ha nem a vérzés első napján kezdem el szedni válaszát előre is köszönöm Ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Az esetleges terhesség kizárása után a gyógyszer ismét alkalmazható.

Ha nem a vérzés első napján kezdi el szedni, akkor e hónapban is kiegészítő védekezésre van szükség.

Kérdés: 2015. december 20., 21:50; Megválaszolva: 2015. december 21., 20:15
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse