Fogamzásgátló helytelen szedése

Tisztelt Doktor Úr! Úgy másfél évvel ezelőtt Yasminelléről Deciorára váltottam, ugyanaz a hatóanyag de olcsóbb. Valamit nagyon elnéztem, nem is értem, hogy lehetek ilyen figyelmetlen. 6-7 hónapja össze vissza jön a menszesz, idegrendszeri és reumatikus betegség is kialakult mellé. Sajnos pánikroham is jelentkezett, főleg a menszesz előtti két hétben. Izomgörcsök, izomfájdalom, szédülés, memóriazavar, levert a víz. Most már jobban vagyok, de a mensi időszak előtt jelentkeznek ezek a tünetek. A 21 napos tabletta szedést követően 8 papot hagytam ki nem hetet. Nagyon haragszom magamra, mert lehet, hogy ezért van mindenféle bajom. És vissza szeretnék térni a yazminellére. 7 évig szedtem nem volt vele semmi bajom. Most az lenne a kérdésem, hogy szüneteltessem meg a gyógyszert és várjak a rendes menszeszre vagy szedjem tovább, csak rendesen 7 nap kihagyással. Válaszát előre is köszönöm, remélem helyre tudom hozni amit elrontottam. Nőgyógyászatra is elmegyek eléggé szégyellem magam ez miatt. Köszönettel és Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Az egy napos késés nem okoz problémát.

Azonban leírt tünetek sem szoktak jelentkezni a fogamzásgátló tabletta szedése alatt.

Az idegrendszeri és reumatikus gyógyszerek okozhatják a vérzési rendellenességet.

Legfontosabb a fogamzásgátlót mindig külön kell alkalmazni minden más készítménytől.

Panaszával azért keressen fel nőgyógyászati szakrendelést, a vérezgetés okának megállapítására.

Kérdés: 2015. december 19., 15:48; Megválaszolva: 2015. december 19., 20:47
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse