Fogamzásgátló szedése

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok és körülbelül 1 éve lamna fogmzásgátlót szedek, mivel policisztás ovárium szindrómám van. Sajnos most döbbentem rá, hogy egész eddig rosszul értelmeztem a gyógyszerszüneteket és 7 nap helyett mindig csak 6 nap szünetet tartotam. Ugyanis, ha mondjuk hétfőn még bevettem a fogamzásgátlót következő hét hétfőn már kezdtem az új levelet. A kérdésem az lenne, hogy ebből lehet valami probléma?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Ebből nem lesz probléma.Így lehet továbbra is alkalmazni a készítményt.

Fix napokra esik a gyógyszer szünet és a kezdés is.

Kérdés: 2015. december 18., 13:00; Megválaszolva: 2015. december 18., 22:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse