Nem endometriózis?

Tisztelt Doktor úr! 2 éve amióta egyszer szedtem fogamzásgátlót azóta szenvedek alhasi panaszokkal.. tulajdon képpen az orvosok azt mondták a kettő között nincs összefüggés. A helyzet a következő: már minden orvost körbe jártam a kis városunkban a legjobb privát rendelőbe elmentem.., és egy kis cisztán kivül nem találtak semmit. Viszont menstruációkor nagyon erős fájdalmaim vannak ami a végbélben is nyilal.. az utóbbi időben teljesen meg voltam győződve, hogy endometriózisom van, a napokban túl vagyok egy laparoszkópiás műtéten, és a Doktor úr közölte velem, hogy nem talált semmi féle endometriózist.. mikor közölték, hogy nem találtak semmmit annyira meglepődtem, hogy szinte le estem a kórházi ágyról! Azt mondta a Doktor úr egy kis cisztát vett le a petefészkemről, de ez nem okozhatott fájdalmat.. a kérdésem az, hogy akkor mi okozza a fájdalmat? ami menstruációkor, és együttlétkor is jelen van?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza eosis témában

Kedves Kérdező!

Vizsgálat nélkül sajnos nem lehet válaszolni a kérdésére (kismedencei szitura) , ha történt műtét annál direktebb vizsgálat igazából nincs, aszerint nincs endometriózisa. Ha a panasza megmarad úgy érdemes ismételt vizsgálatot kérni endometriózisban tapasztalt szakembernél. A tünetei egyébként erre jellemzőek.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. december 17., 16:50; Megválaszolva: 2015. december 31., 19:22
Kérdések és válaszok: Egyéb
Endometriózis-mióma: hüvelyi...
Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleménye laparoszkópiás endometriózis műtét és egyben egy mióma eltávolítása utáni...
Nyelőcsővel lehet a baj?
Pecsétviaszgomba fogasztása
Labor leletek értelmezése