coilakia eredmenyek

T.DR ÚR! ELNEZEST DE AZ ORVOSOM SZABIN VAN ES SAJNOS VALTOZAS NINCS AZ ALLAPOTOMBAN.SOT. GYOMORTUKROZES: RESZLEGES BOHOLYATROFIA MATSH 3A VERVETEL IGA IGG B12 NEGATI MR NEGATIV LAKTOZ FRUKTOZ NEGATIV LAKTULOZ POZITIV AMIRE NORMIXOT PROTEXINT KAPTAM BIZTOS HOGY FELSZIVODAS NEM JO MERT EKCEMAS VAGYOK HULLIK A HAJAM ES NAGYON LEFOGYTAM ALLERGIA KAZEIN ALACSONY A TOBBI JO PROBALTAM A GM DIETAT DE SOKKAL ROSSZABB FOLTOKBAN IS HULLOTT A HAJAM NEM VOLT EROM ES CSONTSOVANY LETTEM. ABBAHAGYTAM.RENGETEG ORVOSNAL VOLTAM SENKI NEM TUD SEMMIT.DE VALAMI PEDIG VAN ALLANDOAN PUFFADOK.LAZA SZEKLET.TEJTERMEKET ABSZOLUT NEM BIROM. MILYEN VIZSGALATRA KULDENE MEG VAGY ON SZERINT EZ MI LEHET KOSZONETTEL A.ZITA

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza coeliakia témában

A boholyatrophia alapján én inkább a szerológiát tartanám álnegatívnak és másik laborban kérnék ismétlést. A lactulose teszt pozitivitása kontaminált vékonybél szindrómára utal, ez sajnos gyakran visszatérhet, emiatt érdemes újabb vizsgálatot csinálni (hatott-e a kúra, meg sem szűnt az eltérés vagy újra jelentkezett) . Érdemes azért a pajzsmirigyhormon-statuszt is ellenőrizni?

Kérdés: 2015. december 15., 08:37; Megválaszolva: 2015. december 15., 13:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
Ez lehet hisztaminintolerancia?
Tisztelt doktor úr! Egy olyan problémával fordulok Önhöz, ami már meglehetősen régóta, november óta fennáll. Ugyanis akkor megváltoztak a...
Cöliákia?
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Genetikai vizsgálat során az EMA IgA pozitív eredményt mutatott, illetve a TransgleaIgA értéke 8,8. Ezek alapján...
Glutén érzékenység gyanú
Tisztelt Doktor Úr! Emésztési problémáim miatt /puffadás, hasmenés/ elvégeztettem egy ételintolerancia vizsgálatot. Egyek mellett a laktózra és a...
felszívódási zavar
Jó napot! Nyáron kezdődtek a problémák. Állandóan föl voltam puffadva, gyengeség, állandó fáradság, migrénes fejfájás, étvágytalanság...