• Van baj, nincs baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! 32 éves eddig egészséges férfi vagyok. Májusban a szívrohamot elszenvedett nagybátyám kórházi látogatása közben rosszul lettem, hasonló tüneteket produkáltam, mint szívroham esetében szokásos. Aznap, tegyük hozzá őszintén enni nem ettem semmit, "csak" 3 db erős energiaitalt fogyasztottam. EKG, vérnyomásmérés stb. után hazaengedtek. Miután a mellkasi fájdalmam nem szűnt meg, 2 nappal késöbb saját lábon megjelentem egy bp.-i szívkórházban, kivizsgálás, enzimek vizsgálata, EKG stb. nem találtak semmit. Utána teljes kardiológiai kivizsgálás (terheléses EKG, szívultrahang stb.) szintén negatív eredménnyel. Kivizsgálták a tüdömet, pajzsmirigyeimet, hasi UH, aorta UH - ismét negatív eredmények... Egyetlen dolog, amit találtak a sűrű vér, haematológia, csapolás, most már csapolás nem szükséges kontroll 1,5 hónap múlva. Mindezektől függetlenül, csak most tudtam újra munkába állni, de még mindig előfordul tompa mellkasi fájdalom, szédülés, izzadás, bizonytalanság és egy furcsa érzés a hátamban... Ön szerint van-e ok aggódni, vagy tenni kellene még valamit, vagy majd elmúlik a dolog... Mi lehetett a kiváltó ok?NMaci

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt NMaci!

        A leírása alapján amilyen vizsgálat csak lehetséges a szívvel kapcsolatban azokat Önön elvégezték és szerencsére negatívak lettek, így nem gondolnám, hogy panaszainak oka szív eredetű vagy, hogy aggódnia kellene. Szerintem leginkább valamilyen pszichés stressz (munkahely, nagybátyjának a megbetegedése) válthatta ki Önnél ezeket a panaszokat, nincs ezzel a problémával egyedül, én azt javasolnám, hogy kérje pszichiáter segítségét.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-08 16:41:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés