Étrend vékonybél szindróma

T.DR ÚR! MÚLTKOR IS ÍRTAM ÖNNEK, HOGY A LAKTULÓZ POZITÍV LETT, ÉS BOHOLYATRÓFIA, MAJD LISZTÉRZÉKENYSÉG MARSH III B LETT A GYOMORTÜKRÖZÉS EREDMÉNYE.VÉRVÉTEL NEGATÍV KAPTAM NORMIXOT 2X2 2 HÉTIG KELL SZEDNI.1 HETE SZEDEM. DE ELFELEJTETTÉK ELMONDANI MIT EHETEK ÉS MIT NEM. ILLETVE MILYEN PROBIOTIKUMOT AJÁNLANA. A TEJTERMÉKEKET AMIÓTA EZ A FERTŐZÉS VAN NEM TUDOM MEGENNI.DE A LAKTÓZ NEGATÍV LETT. kÖSZÖNETTEL A.ZITA

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza boholyatrophia témában

A labor negativitása ellenére előfordulhat, hogy mégiscsak lisztérzékenység áll fenn. Érdemes lenne más laborban is elvégeztetni a vizsgálatot (addig, amíg fogyaszt glutént) , ezt követően megpróbálni teljesen kihagyni a gluténtartalmú ételeket. ha ezt követően klinikai javulás van, az is a coeliakia mellett szólna. probiotikumból leginkább a prebiotikum-tartalmú kombinált készítményeket javasolnám (érdemes lehet még Enterollal is kiegészíteni) .

Kérdés: 2015. december 06., 17:13; Megválaszolva: 2015. december 06., 17:39
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hírtelen elesés
Vérkép elemzés
Laborvizsgálatomon van egy pár...
Tisztelt Dr. Szanyi Andrea doktornő! Ma kaptam meg a laborvizsgálatom eredményét, melyen van egy pár eltérés, utána olvasgattam és rémisztő...
Szédülés és tehetetlenség
Tisztelt Webbeteg! 2 hete hétfőn erős fülcsengésre ébredtem, és émelygett a gyomrom. visszaaludtam, de pár órával később is eléggé...
Vérvételi eredmény
Tisztelt Doktornő! Kérdésem a vérvételi eredménnyel kapcsolatos. Angliában végezték el és az eredményre azt írták, hogy elégséges. 2-3...