potencia zavar

Tisztelt Dr. Úr! Több mint egy hónapja abba hagytam a dohányzást a Champix nevű gyógyszer segítségével és körülbelül az után kezdődtek a potencia zavarok.Párommal már együtt vagyunk 13 éve és nincs vele különösebben semmi bajom (csak annyi ami egy egészséges kapcsolat része) . Korában is volt rá példa, hogy abba hagytam a dohányzást és akkor is előjött ugyan ez a probléma. Ebből gondolom, hogy a leszokásom összefüggésbe lehet a potencia zavarommal. Mi lehet erre a megoldás? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza ED témában

Nem valószínű, hogy a leszokás okozza a merevedési zavarokat. Javaslom, az urológiai kivizsgálását. Ezt követően az orvos által javasolt gyógyszerez kezelés a problémáin segíteni fog.

Kérdés: 2015. november 29., 23:27; Megválaszolva: 2015. november 30., 10:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérnyomáscsökkentő gyógyszer...
Tisztelt Doktorúr! Sajnos vérnyomáscsökkentő gyógyszereket kell szednem, talliton, lecalpin, tolura. Mostanában emelkedett a vérnyomásértékem, és...
Nyelőcső vagy légcső görcs?
Emelkedett ferritin
Kedves Doktor Úr/Nő! Párom vérképében az alábbi emelkedett értékeket kaptuk: Ferritin: 533; GGT: 93; GPT: 54. Akkor a háziorvos javaslata az volt...
Nyelőcsővel lehet a baj?
Pecsétviaszgomba fogasztása