Trichomonas

Tisztelt Doktor úr! A férjemmel való együttlétkor többször előfordult, hogy gyengén véreztem ezért felkerestem a nőgyógyászom. A Cytológiai vizsgálat mintavételekor is vérzés kezdődött és bő, fehéres-túrós váladékot tapasztalt. Ami problémát Nekem nem okozott. Kezelésként felírt Nekem és a férjemnek 3 adag AZI SANDOZ 1000mg tablettát amit 1 héten 1 * kell beszedni 3 hétig. Én még kaptam BORAX kúpot amit 5 napig kellett használnom és a menstruáció utána meg kell ismételni. Közben meglett a Cytológia eredménye P2 és Trichomonas fertőzést ír. Sajnos a saját orvosomat nem érem el és nem tudom, hogy ez a gyógyszeres kezelés jó és elég volt e. Ebben kérném a segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Annak eldöntése, hogy megfelelő-e az eddigi kezelés szakorvosi vizsgálattal lehetséges.

A leírt kórokozóra speciális gyógyszeres kezelés alkalmazható.

Ismételt szakorvosi vizsgálat célszerű.

Kérdés: 2015. november 28., 21:32; Megválaszolva: 2015. november 30., 18:09
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse