Aggódó anya

Tisztelt Doktor Nő. van egy 6 éves kislányom. Most már több mint egy éve küszködünk vele, székletürítési problémái vannak.Hasa sokat fáj.Néha sápadt.Nem minden nap van széklete, viszont elég sokszor kakis a bugyija.Eleinte pszichés problémára gondoltunk a férjemmel mert elég érzékeny gyerek.Sokszor ingerlékeny.Úgy döntöttem kivizsgáltatom. A hasi uh eredménye negatív. A vérkép minden eredménye jó 2 nem, a koleszterin, 5, 5 (2, 8-4, 8) , Ami aggaszt az a Lymphocyta értéke, 57000 (25, 000-50, 000) .az orvos nem tulajdonított neki jelentőséget, de én aggódok, mert a Leukémiánál is magasabb ez az érték, ha jól olvastam.Lehet Leukémia? Vagy a kezdeti fázis? kell aggódnom? Mitől lehet magasabb ez az érték? köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza magasabb lymphocyta szám témában

Kedves Kérdező!

Ez a lymphocyta szám egy enyhe kis vírusfertőzésnek megfelelő érték aggodalomra nincs ok.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2015. november 11., 12:38; Megválaszolva: 2015. november 12., 14:28
Kérdések és válaszok: Egyéb
Labor eredmény véleményezése
Oltási dilemma
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina