Mellméret

Jó napot kívánunk Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a bust cream spa nevű mellnagyobbító krém, mennyire hatásos, illetve van-e káros mellékhatása? Esetleg a sebészeti eljáráson kívül van-e más módszer a mellek nagyobbítására? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt krémmel nincs ismert tapasztalatom.

Maradandó mellnagyobbítás az a sebészeti beavatkozással érhető el.

A hormonális változások befolyásolják az emlő nagyságát, ez egy havi ciklusban is észlelhető, terhesség alatt szintén.

A tartós megoldás a plasztikai sebészet által érhető el.

Kérdés: 2015. október 18., 18:31; Megválaszolva: 2015. október 18., 20:43
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse