Fogamzásgátló mellékhatása- szedjem tovább?

Kedves Doktor Úr! Rendszertelen menstruációm miatt Velgyn tablettát kezdtem szedni. A harmadik szemet tegnap este vettem be, és ma reggelre (és már éjjel is éreztem) nagyon zsibbadt a jobb karom könyöktől lefele, ami aztán délelőttre elmúlt. Csak holnap tudok az orvosommal beszélni: Ön mit gondol, szedjem be ma este vagy hagyjam abba a Velgynt? A nem gyakori mellékhatások között láttam, hogy okozhat zsibbadást. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A tabletta elkezdésénél a leírt mellékhatás átmenetileg jelentkezhet.

Emiatt szedheti tovább az előírásnak megfelelően.

Kérdés: 2015. szeptember 20., 10:25; Megválaszolva: 2015. szeptember 20., 20:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse