Extraszisztolé?

Tisztelt Doktornő! Az utóbbi két hétben azt tapasztaltam, hogy néha furcsa "koppanást" érzek a szívemnél, viszont a pulzusom nem feltétlenül emelkedett meg tőle, sőt, legtöbbször ugyanolyan maradt a szívem ritmusa. Ezért nem vagyok benne biztos, hogy ezek extraszisztolék voltak-e vagy csak valami más miatt éreztem ezeket a furcsa "rángásokat"... Semmilyen más egyéb tünetem nem volt tőle, az ijedtségen kívül. Voltam szívultrahang vizsgálaton még májusban, szívzörej gyanúja miatt, ám az eredmény negatív lett. Miktől lehetnek ezek a tünetek? Izom, vagy idegrángás is lehet? ... Pár évvel ezelőtt voltak pánikrohamaim, lehetséges hogy valami újra előhozta és csak túlreagálok dolgokat? Köszönöm előre is a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza ritmuszavar? témában

Kedves Kérdező, sajnos a leírt tünetek alapján nem tudom én sem megállapítani, hogy mi lehet a háttérben, legjobb lenne egy EKG a panasz alatt, amely segítene eldönteni, hogy van-e ritmuszavar. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. augusztus 31., 17:42; Megválaszolva: 2015. augusztus 31., 21:49
Kérdések és válaszok: Egyéb
Alacsony EGFR-epi
Magas konjugált bilirubin
Hasi ultrahang utáni teendők
Combfájdalom
Emelkedett káliumszint