szúró fájdalom

Tisztelt Doktor Úr! 9. napja kési, a menstruációm és már van két pozitív terhességi tesztem! Kb.négy napja szúr a bal petefészkem, hol jobban hol kevésbé! Van olyan is mintna belülről viszketne ming amikor egy seb gyógyul! Szeptember 8-án megyek orvoshoz! Azt szeretném kérdeni hogy ez a szúró fájdalom normális e! Annyira nem fáj de egész nap érzem és picit aggódom! Még nem volt terhességem! Válaszát köszönöm! Nikoletta

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A panasza és a terhességi pozitív tesztek miatt mielőbbi szakvizsgálat javasolt.

A terhesség helyét meg kell határozni ultrahanggal, a méhen kívüli terhességet kizárni.

Keressen fel szakorvost!

Kérdés: 2015. augusztus 21., 19:04; Megválaszolva: 2015. augusztus 23., 21:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...
Édesanyám szenvedésének...