Hátfájás

Tisztelt Doktor nő! A problémám a következő, elég stresszes életet élek e miatt gyógyszert szedek.Frontint 0, 25mg.Reggel-este.Sokszor elég rosszul érzem magam, főleg ha valami front közeleg. Ami aggaszt az az, hogy március óta fáj a hátam a gerinc mentén lapockánál is.Ez úgy kezdődőtt hogy ültem éreztem egy pici nyilalást a gerincemnél, utána azon a részen el is zsibbadt picit. Azóta fáj de a napokban már nagyon néha kezem lábam is zsibbad.Voltam vérvételen kétszer, vasam alacsony azt kezeltetem.az is mitől lehet ennyire alacsony állandóan? A többi értékem jó volt.mellkas röngen is teljesen jó volt. Mi lehet a baj? valami gerinc probléma vagy, a stressztől van ez is? Bár ezt kétlem, nagyon félek hogy valam i nagyon komoly a baj.Kérem segitsen hová menjek tovább.Válaszát előre is köszönöm és nagyon várom. Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza hátfájás témában

Kedves Kérdező!

A hátfájdalma hátterében elsősorban a háti gerincszakaszt érintő elváltozásra gondolnék. Mivel nem említi, hogy mi a foglalkozása, sokat ül-e, vagy terheli-e a gerincét, panasza ezzel is összefüggésben lehet. Elsőként javasolnám, hogy történjen háti gerinc röntgen, ennek eredményétől függően reumatológiai illetve ortopédiai vizsgálat is szóba jön.

A vashiány az Ön életkorában általában a menstruáció során vesztett vas következménye. Amennyiben nem fogyaszt vastartalmú természetes élelmiszereket (például vörös húsfélék, esetleg máj) , akkor a fellépő hiány vastartalmú gyógyszerekkel pótlandó.

Kérdés: 2015. augusztus 06., 14:50; Megválaszolva: 2015. augusztus 06., 20:56
Kérdések és válaszok: Egyéb
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tüdő Ct Eredmény
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok