Ismét a thrombózis hajlamról..

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm szépen segítségét, hogy leírta melyik vizsgálat szükséges a thrombózis hajlam kimutatására. Még azt szeretném kérdezni Öntől, hogy azt olvastam a nőgyógyászati rendelőben méhnyakrákszűrésre levett mintából (PCR-technológiával) meg lehet állapítani ezt a mutációt. Ez az állítás igaz? Köszönöm szépen válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A méhnyakrákszűrés kenetéből ezt nem lehet kimutatni.Onnan kórokozókat lehet PCR technikával vizsgálni.

Vérvizsgálatból lehet a Leiden-mutációt vizsgálni, kimutatni.

Kérdés: 2015. július 21., 00:04; Megválaszolva: 2015. július 21., 21:49
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse