Mi lehet a probléma?

Tisztelt Doktor Úr! 2014 novemberében hagytam abba a fogamzásgátló (yasminelle) szedését. A párommal babát szeretnénk.2015 februárban 54napos volt a ciklusom kiderült hogy egy 6cm-es ciszta van a bal petefészkembe. A nőgyógyász azt javasolta hogy várjunk meg 2 ciklust hogy felszivodjon.Ez igy is volt júniusban kiderült a vizsgálaton hogy felszivodott. A jobb petefészkembe ott voltak a tüszők. Akkor 37 napos volt a ciklusom. Az orvos azt mondta ha októberig nem esek teherbe menjünk vissza és elkezdjük a kivizsgálást. Most viszont 47 napra jött meg, már azt hittem terhes vagyok.Érzékenyek lettek a melleim, fájt a fejem haspuffadás. A teszt negativ lett.Nem görcsölök jobban mint ahogy szoktam. Mi lehet a baj? Nincs peteérésem? Nem szeretnék októberig várni! Köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt tüneteket a peteérés hiánya okozza.Ez gyógyszeresen rendezhető.

Klomifen szedése javasolt.Keressen fel szakrendelést.

Kérdés: 2015. július 15., 09:21; Megválaszolva: 2015. július 17., 22:03
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse