Cukorbeteg vagyok, nagyon nagy a vérsüllyedésem

TISZTELT DOKTORNŐ! 2001 ÓTA CUKOR BETEG VAGYOK. INZULINOS. MA KAPTAM MEG A LABORATÓRIUMI LELETET ÉS A VÉRSÜLLYEDÉSEM NAGYON MAGAS. A TRIGLICERID IS TÖBB MINT ELŐTTE..NEM TUDOM EZ UTALHAT E HASNYÁLMIRIGY DAGANATRA VAGY MÁS DAGANATRA? A LELETEK A KÖVETKEZŐEK.GLUCOSE SERUM 12, 5 NÁTRIUM SERUM140 KÁLIUM 4, 3 CLORID 100 MAGNESIUM0, 80 VAS 10 TRANSFERRIN 3, 8 TRANSZFERRIN SZATURÁCIÓ 11 CARBAMID 5, 0 CREATININ66 GRF-EPI 90 cholesterin4, 7 hdl cholesterin0, 5 TRIGLICERIDEK 8, 25 BILIRUBIN ÖSSZ 8, 0 GOT ASAT 41 GPT ALAT 42 IFCC 77 GAMMA GT 46 WESTERGREN 68 WBC 7, 58 NEUT 46, 4 LYMPH 46, 3 MONO 3, 8 EO 0, 7 BASO 0, 5 LUC 2, 3 NEUT3, 51 LYMPH 3, 51 MONO 0, 82 EO0, 05 BASO 0, 17 LUC 0, 17 MPXI 0 RBC 4, 62 HGB 138 HCT 0 HCT 0, 399 MCV 86, 3 MCH29, 8 MCHC 346 RDW 11, 8 PLT 349 PDW 58, 3 MPV11, 1Ű L-PLT 23, 0 NEM TUDOM AZ MPV ÉS AZ L-PLT IS MIT TAKAR? KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT. TISZTELETTEL: JUDIT

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tóth Judit válasza fokozott vérsejt süllyedés témában

Kedves Judit!

A laborleleteiben az ismert vércukor eltérésen kívül egyedül a WE értéke magasabb a normálisnál. Ezek alapján sem kizárni sem megerősíteni nem lehet semmiféle betegséget.

A vérsejt süllyedés sok dolgot jelezhet, leggyakrabban gyulladást, ami bizony a cukorbetegség mellet, főleg ha tartósan magasabb a vércukor előfordulhat.Kísérhet egyéb, nem daganatos betegséget is, mint pl. izületi gyulladások, stb. Előfordulhat daganat mellett is több tünet mellett.

Így, egyéb vizsgálatok híján erről nyilatkozni nem tudok.

Javasolnám, hogy a családorvost keresse fel, aki a tüneteket, vizsgálati eredményt összevetve mérlegeli, hogy kell e tovább lépni.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2015. július 07., 20:35; Megválaszolva: 2015. július 08., 11:36
Kérdések és válaszok: Egyéb
Tüdő Ct Eredmény
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...