Tisztelt Doktor Úr!

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy már 7hónapja járkálok orvosokhoz, de semmi eredménye. Alhasi fájdalmaim vannak, fájdalmas vizelés, gyakori vizelési inger, folyásom (valamikor darabos) , illetve égő érzést érzek. Több orvosnál is jártam ezzel a panasszal, de mindig olyan diagnózist állapitottak meg, hogy méh gyulladás, vagy hüvelygyulladás. Magánorvosnál is jártam.Ő azt mondta gombásodás de minimális.Ezzel az a gond hogy már használtam: Canesten combi, betadine kup, klion kup, klion antibiotikum, vitagint, rózsamézes tampont is probáltam, most hagytam abba a mikogal kup használatát de nem jobb.uh-n nem jártam még miota ez van, vérvételen sem.már hányingerem is van, illetve derékfájdalom. A kezelések után pár napig elvagyok, de mindig kezdődik előlről minden.Partneremmel lassan 1éve együtt vagyunk, Corenelle nevű fogamzásgátlót szedem, tehát nem védekezünk mással, de ő nem érez semmilyen jellegű fájdalmat, viszketést nem érez. Arra gondoltam, hogy a fogamzásgátló miatt alakul ki mindig ujra és ujra ez.Szeptemberben volt egy műtétem, pilonidalis cista tályoggal. A műtét után jelentkeztek először ezek a tünetek. Már mindenre gondolok ami szóba kerülhet, hogy mitől lehet. Az ágyék hajlatomnál tapasztaltam, hogy borsószem nagyságú görcs van, Azt is a műtét után vettem észre. Kérem segítsen tanácsával.Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza egyéb témában

A leírt tünetek gyulladásra utalnak.Ennek gyógyszeres kezelése szükséges.

A fehér, darabos folyás gombás gyulladásra utal, ennek kezelése szájon át

szedhető készítménnyel hatékonyabban kezelhető mint helyi

kezeléssel.

Azonkívül antibiotikum alkalmazásával egyéb gyulladásos panasza is

kezelendő, erre széles hatószélességü, kombinált készítmények alkalmazása jön

szóba. Megelözően kórokozó kitenyésztése célszerű.

A partnernél tünetek nem feltétlenül jelentkeznek, de egyidejü megelöző

kezelése tanácsos.

Kérdés: 2015. június 28., 15:11; Megválaszolva: 2015. június 29., 17:40
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...
Édesanyám szenvedésének...