isoprimosine

Tisztelt Doktor úr! P2 mellett hpv NA diagnosztizáltak. Orvosom 6 hét 3*1 Isopromosine tablettát írt fel nekem, páromnak 2 hétre. Szeretnénk gyermeket 42 évesen. Az orvosom szerint teherbeeshetek a kúra alatt és után is nem probléma a gyógyszer szedése. A gyógyszer mellett lehet grapefruit mag cseppeket és vitaminokat szedni? Várom szíves válaszát Edit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza isoprinosine témában

Kedves Edit!

Nyugodtan használjon vitamint és grapefruitmag cseppeket. A gyógyszer szedése alatt nem ajánlott teherbe esnie. Tekintettel korára, érdemes meddőségi komplett kivizsgálást kérnie - lehetőleg centrumban.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. június 24., 10:33; Megválaszolva: 2015. június 28., 12:47
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kurkumin étrend kiegészítő...
Koleszterin csökkentés aktív...
Koleszterin szint, jó és rossz...
Nappali és éjszakai izzadás
Hírtelen elesés