hüvelygomba?

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy enyhe darabos szagtalan hüvelyfolyásom van és enyhe hasi ill. derék fájdalom. A kérdésem annyi lenne hogy használhatom-e pár napig (2-3 napról lenne szó) a protexin gynophilus hüvelykapszulát, amíg orvoshoz nem tudok menni?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Használhatja a készítményt. Azonban panaszai miatt a gyulladás vizsgálata szükséges, ennek birtokában határozható meg a megfelelő gyógyszeres kezelés.

Szakorvosi vizsgálat mielőbb szükséges.

Kérdés: 2015. június 13., 19:36; Megválaszolva: 2015. június 13., 21:47
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?