Hőemelkedés ízületi bajok, mandulaműtét után

Tisztelt doktor úr! Az alábbi linkeken megtekintheti a legutóbbi vérkép valamint a szövettan leleteit. http: //kepfeltoltes.hu/view/150525/sz_vettan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http: //kepfeltoltes.hu/view/150525/v_rk_p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http: //kepfeltoltes.hu/view/150525/v_rk_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én sajnos vidéki vagyok, de ön szerint így hogy lehetne bekerülni a László kórházba vizsgálatokra, valamint melyik osztály az ami ilyen dolgokkal foglalkozik, kit kereshetnék meg ott ez ügyben? A vérkép bő 2héttel ezelőtt készült, akkor igazából, még csak a térdemet éreztem. Milyen irányú vizsgálatokkal lehet a kórokozókat a vérben kimutatni, itt sajnos még nagyon infektológus és immunológus sincs az időpontok pedig tűrhetetlenek. A máj enzimeim 2009-ben is emelkedettek voltak, soha nem okozott problémát azt mondták zsírmáj, mert volt hbv: A B C teszt és negatív lett. Ön szerint létezik olyan, hogy kiszednek egy immunszervet (mandula) és felborul az ember hőháztartása? valamint, hogy az addig tünetmentes hibátlan ízületek, röpke egy hónap alatt elkezdjenek pattogni kattogni sercegni stb? Lehetséges-e hogy a mandulák szűrtek egy esetleges gócót és most mivel nincsenek kezd elszóródni a testemben, vagy ön mit tart valószínűnek.Igazából sok tünet amit a mandula gyulladás okozott fejfájás, szem fájdalom, háttájéki fájdalom lejött műtét után, de mind mondom, sajnos jöttek ezek az ízületi dolgok valamint ez az állandó hőemelkedés. Előre is köszönöm, megtisztelő válaszát: András

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza actinomycosis témában

Írjon az [email protected] A tárhelyeken némi pornófelvételeken kívül más nem jött le.

Kérdés: 2015. május 25., 16:59; Megválaszolva: 2015. május 25., 18:22
Kérdések és válaszok: Egyéb
Labor eredmény véleményezése
Oltási dilemma
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina