helicobacter

Laboratóriumi leletnél a székletben a Helicobacter pylori antigén negatív, viszont a véreredményben a helicobacter pylori IgG/ELISA (vircell) 12, 2 értékkel pozitív. Már szedtem antibiotikumot, kérdés, hogy szükséges-e újra szedni

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza H. pylori témában

Ezen értékek alapján sikerült az eradicatio, a vérből való antitest kimutatás még hónapokig pozitív lehet a fertőzés megszüntetése után is.

Kérdés: 2015. május 15., 16:49; Megválaszolva: 2015. május 16., 07:42
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás