Méh leereszkedés okozza a problémám?

Tisztelt Doktor Úr! Kétgyermekes 36 éves nő vagyok.6 év korkülönbséggel szültem meg természetes úton mindkét gyermekemet.Nagyon könnyen szültem.1 év telet el a második szülés óta most kell majd mennem vissza az orvosomhoz rákszűrésre.De sajnos van más jellegű problémám melyben kérném az Ön segítségét, hogy egyátalán hogy is mondjam el az orvosomnak. Amikor megszületett a második kislányom szülés után jeleztem az orvosomnak hogy valami nem stimmel ott lent mert valami kidudorodik a hüvelyből.Ő megnyugtatott, hogy most minden leereszkedett nyugodjak meg adjak időt a regenerálódásra.a 6 hetes kontrolon azt mondta nem lát semmi eltérést.Valóban az egy év alatt sokat húzodott vissza az a avalami amit én,, bőrlebenynek " hívok mert az egész szeméremajakra ráborul ami nem olyan formájú mint az első szülés után.Természetesen megértem, hogy nem lesz már olyan a testem.Voltam hólyagtükrözésen is de szerencsére mondták, hogy még nincs annyira leereszkedve hogy műteni kelljen.Sokat szemvedek felvázással sokat ég a hüvelyem és fáj az együttlét is azóta. Amíg nem keresem fel az orvosom felfázásra tudok valamit venni recept nélkül a patikában? Van olyan Doktor Úr hogy a méh leereszkedik? És ami még nagyon bosszant hogy kettő gyermeket megszültem természetes úton de egy tampont alig tudok felhelyezni a dudor miatt.És vízelet ürítésnél is azt vettem észre hogy nem egy sugárban tudom elvégezni hamem össze vissza sokszor előre távozik a vízelet.Köszönöm szépen hogy időt szakított rám.Szép napot!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A hüvely fal és a méhsüllyedése lehetséges. A leírtak alapján ez a probléma.

Ha vizelettartási, vizeletürítési panaszt okoz, a szexuális életben is probléma akkor ennek kezelése szükséges.

A gyulladás kezelése antibiotikummal lehetséges, ez recept köteles.

Keressen fel urológust, majd nőgyógyászat, ennek bírtokában határozható meg

a szükséges kezelés, esetleges műtét mérlegelése.

Kérdés: 2015. április 08., 09:13; Megválaszolva: 2015. április 09., 10:07
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium