időpont és orrvérzés

Kedves Doktornő! Immár harmadik alkalommal kérdezem köszönöm szépen, hogy mindig válaszol. Két dolog miatt zavarnám: sajnos nem tudom h látja-e az előző kérdéseimet? Anti cw ellenanyag kapcsán érdeklődnék. A kisfiam 5 éves 2 éves kora óta rendszeresen vérzik az orra. 3 db fül orr gégész látta semmit nem találtak csak h száraz az orrnyálkahártyája. A gyermekorvos sem látott semmit elküldött vérvételre ahol semmi gond nem volt csak a sok orrvérzés miatt vérszegény (aktiferint kell szedni napi 2*5 ml). 3 hónapig nem vérzett az orra. abba hagytuk 2 hét múlva megint elkezdett vérezni és újból szedjük a gyógyszert. azóta csak egyszer vérzett és nem sokat. Kérdésem az lenne elvigyem gyermek heamatológiára? hátha vmi speciális vérteszttel kimutatható vmi vagy mit ajánlj milyen irányban induljak. Az orrvérzése nem függhet össze az én korábbi levelemben irt anti cw ellenanyaggal? az ő terhessége alatt nem volt gond egyszer volt a IgG pozitiv de az két mét múlva kontrollon negatív volt. Esetleg engem nem tudna megvizsgálni vagy a kisfiamat? Elnézést a sok kérdésért de nem merek próbálkozni új babával. A terhes szerológia osztályt javasolta nekem. Sajnos az ovsz honlapján nem találtam meg írtam nekik sajnos semmi válasz. Esetleg nem tud vmi elérhetőséget egy személyt aki ebben tudna segíteni ott az ovsz-ben. Nőgyógyászt mindent rendben talált. Nagyon hálás vagyok a válaszért köszönöm Bernadett

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza a Rh antitest témában

Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy kisfia orrvérzése összefüggene a Cw antitesttel. Természetesen lehet hematológiai kivizsgálást kérni, de ennek igazán csak akkor várható pozitív eredménye, ha a családban másnak is vannak hasonló panaszai. a Újabb terhesség vállalása előtt Önnek is lehet kérni hematológiai kivizsgálást, ehhez háziorvosi beutaló szükséges. Az OVSZ-ben fennálló terhesség idején vizsgálják az antitesteket, ehhez nőgyógyászati beutaló szükséges. Én már évek óta nem dolgozom az OVSZ-ben, sajnos ennél többet nem tudok segíteni Önnek. Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2015. március 29., 15:12; Megválaszolva: 2015. március 30., 01:45
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Kedves Doktornő! Ma voltam nyaki ultrahangon. Pici meszesedés található. Significans szűkület nem mutatható ki. Az artéria vertebralisok szabályos...
Hasnyálmirigy vagy gyomorprobléma...
Tisztelt Doktornő! Nagyjából szeptember vége óta vannak különböző emésztési problémáim. Amit kiemelnék, hogy gyakori gyomortájéki, ill...
Dalacin 300 és rubofen 500 szedhető...
Üdvözlöm Dokotornő ! Fel duzzadt arc a szem ig baloldalon , ügyeletes fogorvos felírta a dalacin 300 mg-ot , tegnsp este óta szedem ,de reggelre és...
irritábilis bél szindróma