• Aorta közepesen tágult:

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves dr Nő! Csömör Oszkár a nevem 53 Házas 5 gyermek apja;25 éve vagyok colitis ulcerózás beteg;most vóltam épp most jöttem haza Bp ről a Péterfiben feküdtem biológiaikezelés elbirálásra feküdtem be amit meg is kapok a virusvizsgálat megléte után:Kiderült vizsgálat során (RADP)RTg melkasi felvételsorán ez áll";A szív nem nagyyobb, az aortám közepesen tág.Kérdezném öntől tisztelettel ezzel meddig huzhatom?, vagyis milyen veszélyes;mert meg riadtam egyes felfedezések után a neten;irják halálos menthetetlenek vagyunk? mennyire van esélyem a műtétre?, ugyanis elég sűrűn fály a hátam melkasom és gyakran szédülök is", de már a lábam is dagad néha és a két kezem is;meg jegyzem elég gyakran fázom meg és szörnyen fáradékony is vagyok: Előre is nagyon sszépen köszönöm a válaszát Köszönettel Csömör Oszkár

        Dr. Szigeti Nóra válasza a aorta témában

        Kedves Kérdező! A közepesen tág aorta nem betegség, biztos, hogy nem ez az oka annak, hogy nem ka biológiai kezelést.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2015. március 27., 18:13; Megválaszolva: 2015. március 29., 07:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: