belső láz

olyan problémám van hogy van egy szívbillentyű elmozdulásom évente járok vele a kordiológiára azonkívül ujabban kiderült hogy candidám van elszaporodott a szervezetembe a túl sok antibiotikum szedés miatt ugynais állandóan begyulladt a mandulám és lázasvoltam ezért kivetettem a mandulámat de a probléma nem szünt meg azótais láz gyötör legtöbbször olyna mintha "belső " lázam lenne a számkörül fáj abőr kipirosodik ég és aszememmelis ez a helyzet szemcseppet használok mert nagyon fájnak a szemeim égnek oylan mintha minden percebe kilenne száradva úgy tudom hogy a láz veszélyes a beteg szivemre de egyszerűen nemtudom megszüntetni és az orromis nagyon gyakran vérzik a candidára szedek gyógyszer étel allergia is kialakult nálam lisztre és tejre mi lehet a bajom? nem hinném hogy a candidától ennyire rosszul lehetnék A választ elölreis köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Molnár Dóra válasza visszatérő láz témában

Kedves Kérdező, mindenképpen keresse fel kardiológusát egy ellenőrző vizsgálatra! Laboratóriumi vizsgálat is javasolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 27., 11:14; Megválaszolva: 2015. március 28., 16:47
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?