nyirokcsomó duzzanat

Kb. 4 hónapja influenzát és mandulagyulladást állapítottak meg nálam.kaptam antibiotikumos kezelést, 2 hét alatt elmúltak a tünetek. Azóta éjjelente rendszeresen izzadok, és a hónaljamban már negyedik alkalommal gyulladnak be a nyirokmirigyeim, amik fájdalmasak. Semmilyen betegségem sincs, még egy egyszerű megfázást sem szedtem össze. Mi lehet ennek az oka?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza nyirokcsomó témában

Kedves Kérdező!

Látatlanban nehéz véleményt mondani, de valószínű, hogy a hónalji nyirokcsomó duzzanat nincs összefüggésben a 4 hónappal ezelőtti fertőzéssel. Inkább helyi okát keresném az elváltozásnak, például, ha borotválja a hónalját, lehet, hogy kisebb sérülés okozza a nyirokcsomó duzzanatot. Panaszával keresse fel háziorvosát annak eldöntésére, hogy valóban nyirokcsomó duzzanat áll-e fenn.

Kérdés: 2015. március 27., 10:34; Megválaszolva: 2015. március 28., 19:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás