• Fáradtság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr.Nő! Egész nap fáradtnak érzem magam és akármennyit alszom ugyanúgy tompának érzem magam. A látásom kb 4-5 hónapja nem volt éles, homályos volt, most nem kávézok már 1 hónapja és kezd élesedni a látásom.. Nem tudom hogy van-e köze a fáradtághoz ez a kávé abbhagyás. C vitamint meg multivitamint majdnem minden nap szedek. Nehéz fizikai munkát végzek. Mi lehet ennek az oka? Vérnyomás ingadozástól is lehet?

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a fáradtság témában

        Kedves Kérdező! A kávé abbahagyása és a fáradtságérzés összefügghet, de a látással kapcsolatos probléma nem. A vérnyomás ingadozás csak rendszeres méréssel derül ki. Azt javasolnám, keresse fel háziorvosát kivizsgálás céljából. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2015. március 25., 05:18; Megválaszolva: 2015. március 28., 19:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: