• Mire utalhat ez a rossz érték?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! A vérvételi eredményem egy része elkészült, amiből van több aggasztó érték. Immuglobun A nekem 0, 0, 5 és 0, 90től jó. Olvastam, hogy ez lehet vmi veleszületett dolog, de nem tudom mi.- Kicsit náthás vagyok, de az gondolom ezt nem okozthatja. Cölokália miatt mentem el szűrésre, az még nem készült el. Arra is kihathat ez? A vasam is nagyon alacsony. Várom válaszát!

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a laborlelet témában

        Kedves Kérdező! Az IgA hiány valóban veleszületett betegség, de komoly problémát akkor okoz, ha egyáltalán nem termelődik. Önnél azért erről nincs szó. A coeliakia ettől független, a vashiány szintén. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2015. március 24., 10:25; Megválaszolva: 2015. március 28., 18:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: