Szeretném hogy többet ne jöjjön ki, mit tudok ellene tenni?

Régebben egyszer kétszer drogoztam (spice) és hát felment akkor a vérnyomásom vagyis csak szerintem.. szívem dobogott nagyon de nem volt semmi különösebb baj de azóta ha kicsit mosolygok vagy bármit csinálok lehajolok megeröltetem magamat a homlokomon középen kijön egy erős hosszú ér és hát ez engem nagyon zavar és az lenne a kérdésem hogy ez ellen tudok valamit tenni? eltüntetni valahogy? vagy hogy ne jöjjön elő? ha vérnyomás csökkentőt szedek attól elmúlhat? A vérnyomásommal igazából semmi baj nincs teljesen normális de hát ez nekem nagyon zavaró.. vagy csak plasztikai műtéttel bírnám eltüntetni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza ér témában

Kedves Kérdező!

Valószínűleg igen, bár ezt vizsgálat nélkül nem lehet megállapítani. A plasztikai műtéteknek is megvan a maga szabálya, pl.: nem lehet vérellátás nélkül vagy vérelvezetési lehetőség nélkül hagyni egyetlen testrészt sem.

Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2015. március 22., 15:16 ;Megválaszolva: 2015. március 25., 20:44
Kérdések és válaszok: Egyéb
Miért van ez?
hello! Nekem olyan problémám lenne hogy a homlokom közepén ha mosolgyok vagy megeröltetem magam esetleg lehajolok egy vastag ér jön elő. Engem ez...
verőér?
Kedves Webbeteg! 3 hete a bal szemem folott a csonton kivan dudorodva egy er hosszan folfele. Fajdogalt is ott a fejem haziorvos gyulladascsokkento krenet...
Kiduzzadt ér?
Tisztelt Orvos! A jobb vádlimon tegnap este észre vettem vízszintesen egy fehéres kiduzzadt eret, legalábbis annak látszik. Ha leülök kevésbé...
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...