missed ab?

Kedves Doktor úr! Utolsó menstruációm első napja február 1-jén volt. Tegnap (márc. 19-én voltam uh-n és csak petezsák és szikhólyag (utóbbi 3, 56 mm) látszódott. A diagnózis szerint a legvalószínűbb, hogy missed ab. Ön szerint is ez a legvalószínűbb kimenetel vagy még van esély?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Ez jelenleg 7 hetes terhesség.Ekkor már ultrahanggal a magzati szívcső pulzálását már látni kell.Ha nincs sajnos az a missed ab.lehetőségét veti fel.

Néhány nap múlva ismételt vizsgálat és ultrahang vizsgálat célszerű, ennek birtokában állítható fel a diagnózis.

Kérdés: 2015. március 20., 20:33; Megválaszolva: 2015. március 22., 20:11
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom