• labor eredmén

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével! 3 hónappal ezelőtt laboratóriumi vizsgálatom volt és az alábbi eredmények közül pár a normál értéken kívül esik. EO 7.1 % 1-4 EO.absz 0.75 G/L 05-0.45 NEUT 44.5 % 50-70 eGFR 90 ml/min/1.73m>90 összes kalcium 2.58 mmol/l 2.15-2.5 foszfát 1.51 mmol/l 0.87-1.45 albumin 52 g/l 35-52 25-hydroxi-D vitamin 78.80 nmol/l Szeretném tudni, hogy mi állhat a háttérben, illetve mit javasol, tanácsol. Ami az utóbbi egy éven belül szokatlan volt, hogy tavaly az arcszőrzetemen egy helyen 1cmx1cm-es foltban közel fél évig nem nőtt ki a szőr. Akkor készült egy immunológiai laborvizsgálat, ami rendben volt. Segítségét és válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Gábor

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a laborvizsgálat témában

        Kedves Kérdező! Az eosinofil sejtek nagyobb száma miatt allergia, a se Ca és se foszfát eltérés miatt a csontanyagcsere és a mellékpajzsmirigy irányába lenne érdemes további vizsgálatokat végezni Üdv: dr. Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2015. március 18., 15:06; Megválaszolva: 2015. március 23., 23:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: