• Zavar a zaj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok. Olyan gondom van, hogy nehezen viselem el a lármázást, a felesleges zajongást. Legjobban akkor amikor az otthonomban se tudok csendet találni. Gyakran a hangos beszédet se szeretem itthon. Migrénes fejfájásom lesz, felmegy a vérnyomásom, ki ver a víz. Füldugóval alszom s lassan már napközben sem teszem le itthon. Csak teljes csendben tudok pihenni és enni vagy bármilyen tevékenységet folytatni. Gyerekkoromban sem szerettem a hangos embereket, lármázást... De nem ennyire szélsőségesen mint manapság. Létezik erre bármilyen megoldás? Tisztelettel: Katinka

        Dr. Árki Ildikó válasza a zaj témában

        Kedves Katinka! Milyen megoldásra gondol? Hiszen már talált megoldást, nagyon praktikusat. A fejfájások, magas vérnyomás miatt is keresse fel háziorvosát, és pszichológus felkeresése is hasznos lehet.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2015. március 17., 12:29; Megválaszolva: 2015. március 20., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: