teherbeesés, rendszertelen ciklus

Tisztelt Doktor Úr! Kisfiam 14 hónapos, és a párommal szeretnénk még egy babát. A terhességem problémamentes volt (napi két vasat és egy mg-t kellett csak szednem) , a szülés kb. egy órás, ám most úgy érzem, a fogantatáshoz talán "hátszélre" lesz szükségünk. Sajnos a ciklusaim szabálytalanok, minimum 29 naposak, és most pl. 35 napja várom. Vettem ovulációs tesztet, de így még azt sem lesz könnyű kitalálni, mikor használjam. Még szoptatok (éjjel is) , vitamint és napi egy db.vasat szedek (családi örökség, hogy nehezen hasznosítom) . Tudna ajánlani valamit, ami vagy segítene rendszeresebbé tenni a ciklusomat, vagy javítaná a teherbeesés esélyét...? Elnézést kérek, ha butaságot kérdeztem... Köszönettel Anett

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A szoptatás alatt az esetek 80%-ban a peteérés hiányzik.Így a fogamzás, a terhesség nem lehetséges. Amíg szoptat ennek gyógyszeres kezelése nem jön szóba, a szoptatás után természetesen spontán is rendeződhet.

Kérdés: 2015. március 12., 15:15; Megválaszolva: 2015. március 12., 20:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom