• Milyenek a llaborértékeim?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Nagyon aggódom, hogy cukorbeteg vagyok. Nemrég voltam voltam vérvételen.Laborértékeim:Glükóz:5, 22.általános vizelet cukor:6/mmmol/l. A héten este a házoorvosom megmérte a vércukromat este, 4, 4 volt, viszomt a laborleletemen konjugált billirubin:4, 7 -magasabb.Ltásom rohamosan romlott az utóbbi időben, nagyon sokat járok wc-re.Elöre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel Attila

        Dr. Árki Ildikó válasza a vércukorszint témában

        Tisztelt Kérdező! Az éhgyomri (ha éhgyomri volt, ezt nem írta) glükóz értéke cukorbetegséget nem jelez. A vizelet cukor pozitivitás lehetséges, hogy álpozitív eredmény, nagy mennyiségű C vitamin fogyasztás is okozhatja. Ismétlés javasolt. Kérem, beszélje meg a leletet orvosával, keressen fel szemészt és urológust is.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2015. március 10., 18:44; Megválaszolva: 2015. március 12., 23:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Helicobacter pylori (kifújásos teszt eredménye) terápia gyógyszereiként az alábbiakat írta fel számomra az orvos: Doxycyclin 2x200 mg 10 napig, Ulcamed 2x2, Supplin 2x500 mg 10 napig, Emosul 2x40 mg 14 napig, Enterol. (2009-ben...