Rákszűrés

Kedves Doktor Úr! Januárban csináltak egy egészség ügyi kaparást, a szövettan negatív lett. Az orvos azt mondta, hogy márciusban menjek el rákszűrésre, mert akkor jár le az 1 év. A szövettani eredmény ezek szerint nem helyettesíti a rákszűrést? Köszönettel: Anna

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Ha a méhnyakból is csináltak szövettani vizsgálatot, nem csak a méhtestből akkor nincs szükség jelenleg rákszűrésre.Ha nem, akkor javasolt a rákszűrés.

Kérdés: 2015. március 07., 23:08; Megválaszolva: 2015. március 08., 21:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom