oxigénes víz, oxigéncsepp fogyasztása

Az oxigén semmilyen mennyiségben nem lehet ártalmas, de érdeklődni szeretnék, hogy szifonos oxigénes víz vagy oxigén csepp fogyasztása akkor is egészséges-e, ha orvos külön nem ajánlotta. Indokolatlan vagy túlzott fogyasztása semmilyen problémát nem okoz a szervezetben, nem lehet "túladagolni"? Előre is köszönöm a segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Árki Ildikó válasza oxigénes víz témában

Tisztelt Kérdező!

Kérdésével kapcsolatban az alábbi cikket találtam, amelyben az ELTE Fizikai Kémiai Tanszékének tudományos főmunkatársa ír közérthetően a témáról.

http: //index.hu/tudomany/2011/01/12/atveres_az_oxigenes_viz/

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. március 05., 18:34; Megválaszolva: 2015. március 10., 22:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom